Erno Hermans & Debby Beckers: Burn-out. Meer dan een mentale kwestie?

Hersenwetenschapper Erno Hermans en Debby Beckers, onderzoeker in de Arbeids- en Organisatiepsychologie, zullen ons tijdens de Donders 200 publiekslezing vertellen of burn-out klachten meer dan een mentale kwestie zijn.

Hier alvast een korte teaser:

 

Deze lezing zal deel uitmaken van de Donders 200 publiekslezing, ter ere van het 200-jarig jubileum van de geboorte van Franciscus Cornelis Donders, een van de grondleggers van de cognitieve neurowetenschap. Deze beroemde Nederlandse oogkundige was een pionier in hersenonderzoek en experimentele psychologie. In 2018 zal het Donders Instituut in samenwerking met Radboud Reflex meerdere evenementen hiervoor organiseren. Klik hier voor meer informatie.

Geschreven door Mahur.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *