Video: hoe weersta je de verleiding van lekker eten?

This post is also available in Engels.

In 3 minuten je onderzoek samenvatten voor een breed publiek. Dat is de uitdaging van FameLab, een internationale wedstrijd in wetenschapscommunicatie. Donders Wonders-blogger Lieneke ging de uitdaging aan en was een van de winnaars in Nijmegen. Ze vertelt over haar onderzoek naar mindfulness, en hoe deze meditatievorm je kan helpen de verleiding van lekker eten te weerstaan (in het Engels).

 

Samen met MPI-onderzoeker Tulya Kavaklioglu vertegenwoordigt Lieneke de Radboud Universiteit in de nationale finale van Famelab op 22 april. Hier vind je alle filmpjes van de finalisten en kun je op je favoriet stemmen. De winnaar vertegenwoordigt Nederland in de internationale finale op Cheltenham Science Festival in Groot-Brittannië.

+ posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categories